Huwelijksfotograaf Antwerpen – KAS – Kunst aan de Stroom : Laetitia & Jan

Doorheen de vele jaren dat ik huwelijksfotograaf ben, merk ik dat er een zeker ‘recept’ is voor een topper van een huwelijksfeest: twee personen die elkaar doodgraag zien, die elkaar aankijken met een haast puberale verliefdheid, al zijn ze al vele jaren samen; een ontspannen en warme sfeer (aangeleverd door vrienden en familie), en als het nog even kan een mooie setting met wat DIY-toetsen. Al deze ingrediënten waren dan ook in overvloed aanwezig op het trouwfeest van Jan & Laetitia, en ik voelde mij wederom heel dankbaar dat ik erbij mocht zijn als fotograaf.
Na het burgerlijke gedeelte in het gemeentehuis van Zemst trokken we richting KAS – Kunst aan de Stroom, op de Antwerpse linkeroever. Daar werden de gasten uitgenodigd op een heel persoonlijke ceremonie, met emotionele en pakkende getuigenissen, waarbij zelfs ondergetekende het even moeilijk kreeg. :)
Vervolgens brak het feestelijke gedeelte van de dag los, met een receptie, BBQ, en ‘s avonds onder andere een flamenco-optreden door de schoonzus en het nichtje van Laetitia (waarbij Laetitia zelf ook mee deed), een sax-concert van Laetitia’s papa en Jan’s nonkel die samen ‘Fly me to the moon’ brachten,  en een cover van ‘Despacito’ door Laetitia’s broer…. duidelijk een getalenteerde familie. :)

 

 

 

Feestzaal: KAS – Kunst aan de Stroom, Antwerpen
Catering:: Repas catering

Comments