Huwelijksfotograaf Gent | Feestzaal Lozen Boer Lochristi | Ine & Jasper

Alle bruidsjurken ten spijt, is het mooiste wat je kan dragen op de dag van je huwelijk een glimlach. Het gebeurt dan ook wel af en toe dat ik een bruid daar ‘s morgens aan herinner, wanneer ze -geheel begrijpelijk- met lichte stress in de make-up stoel zit, en soms een bedrukte uitdrukking heeft. Nu, in het geval van Ine was dat advies helemaal niet nodig, want vanaf de eerste seconde dat ik toekwam, zag ik hoe Ine helemaal in haar nopjes was en dat de spontane glimlach al aanwezig was, en meer kan je echt niet vragen als fotograaf. :) Die glimlach zou doorheen de dag alleen nog maar groter worden trouwens, bijvoorbeeld wanneer Ine stralend de trap af kwam, opgewacht door haar Jasper. Zelfs toen het wat begon te regenen tijdens de fotoshoot in de plantentuin van Gent, taande het enthousiasme van Ine & Jasper niet.

Na de shoot trokken we richting kasteel de Varens in Melle, waar alles in gereedheid gebracht werd voor een ontroerende buitenceremonie, met zicht op het kasteel. De kisses & I do’s werden uitgewisseld in het bijzijn van een hele hoop gasten, die vervolgens getrakteerd werden op een receptie (en een stevige plensbui). :)

Daarna zette de dag zich verder in feestzaal De Lozen Boer in Lochristi; toch wel één van mijn favoriete feestzalen in Oost-Vlaanderen, waar ik al verschillende keren te gast mocht zijn als huwelijksfotograaf. Elk trouwfeest dat ik in De Lozen Boer mocht meemaken was een toppertje met een uitstekend feestje, en dat was deze keer niet anders, mede dankzij het strakke DJ-werk van één van mijn favorieten in het vak, DJ Le Bart.

Maar goed, nu even terug naar het begin, met beelden! Enjoy! :)

 

Jurk bruid: JPC Collection
Make-up en haar bruid: Gribeau
Kostuum bruidegom: Labaere
Bloemen: Bloemen De Moor
Feestzaal: De Lozen Boer
DJ: DJ LeBart

Comments