Huwelijk in Hof ten Eenhoorn met ceremonie door Stories by Mabel | Lise & Yannick

Het is zeker niet de eerste keer dat ik beweer dat de job van huwelijksfotograaf de mooiste is ter wereld. Ik grap wel eens dat het te maken heeft met de aanwezigheid van lekker eten en champagne, maar eigenlijk gaat het veel dieper. Het is namelijk een enorm voorrecht om als fotograaf steeds opnieuw een huwelijk te mogen vastleggen en getuige te zijn van enkele van de belangrijkste en mooiste eigenschappen van het menselijk bestaan: liefde, vriendschap en verbondenheid.
Het was dan ook heel hartverwarmend om omringd te worden door mensen die zoveel liefde en geluk uitstralen als Lise & Yannick, en hun familie en vrienden. Al die mooie gevoelens kwamen ook op een heel integere en ontroerende manier naar voren tijdens de ceremonie die op de haar eigen, stralende wijze, vakkundig geleid werd door Ine van Stories by Mabel.

Vlak na de ceremonie maakten de regenwolken plaats voor de zon, die ook meteen het perfecte licht bracht voor een korte ‘golden hour’ shoot. Voeg aan dit alles nog een gezellig diner en een swingend dansfeest (met heel wat professionele dansers) toe, en je begrijpt waarom ik heel erg blij ben om dit mooie verhaal met jullie te kunnen delen….

En ohja, klik gerust op onderstaande play-knop voor een passende soundtrack, namelijk “If I Ain’t Got You”, dat Yannick als verrassing voor Lise bracht tijdens de ceremonie. Enjoy! :)

 

Feestzaal: Hof ten Eenhoorn, Asse
Ceremonie: Ine van Stories by Mabel
Bloemen: Herman Van Dionant
Decoratie: Maison Papillon
Make-up bruid: Yona Robyns
Haar bruid: Different hair & beauty


Comments