Huwelijksfotograaf Oost-Vlaanderen | Trouwfeest Feestzaal Geuzenhof Wetteren | Eline & Gilles

Er is geen gebrek aan memorabele momenten uit de huwelijksdag van Eline & Gilles, en uiteraard zijn leuke momenten vastleggen waar je’t voor doet als huwelijksfotograaf. Zelfs al van bij het klaarmaken ‘s ochtends zat de sfeer er al helemaal in! De first look, in de tuin van Eline’s ouders, was dan ook al meteen een schot in de roos, en Gilles was duidelijk onder de indruk toen hij zijn stralende bruid Eline voor het eerst mocht zien. Gilles scoorde ook meteen extra punten door z’n coole kostuum, helemaal in lijn met zijn passie voor jagen, en gepersonaliseerd met het opschrift ‘Peaky Blinder’, naar de uitstekende en gelijknamige TV-serie.
In het gemeentehuis volgden er nog twee verrassingen: de eerste was er eentje voor mezelf: ik had namelijk geen idee dat Eline’s vader de burgemeester bleek te zijn, en dat hij -na de officiële geplogendheden- zijn dochter en kersverse schoonzoon zou toespreken in het gemeentehuis. De tweede verrassing was de intrede van hun hondje, die hun baasjes ook even kwam feliciteren met enkele enthousiaste likjes.
Van aan het gemeentehuis trokken we naar het kerkje in Massemen, waar Eline & Gilles hun ja-woord nogmaals bevestigden tijdens een ontroerende ceremonie, die opgeluisterd werd met sfeervolle muziek en getuigenissen van familie en vrienden.
Na een receptie onder de stralende zon ging het feest verder in het nabijgelegen Geuzenhof, waar de gasten getrakteerd werden op een diner en een knaller van een dansfeest, dat tot in de vroege uurtjes duurde.
(Her)beleef de speciale dag van Eline & Gilles van begin tot (bijna) eind, hieronder. Veel kijkplezier!

 

 

Feestzaal: Geuzenhof, Wetteren
Trouwkleed Eline: Wild at Heart Bridal
Kostuum Gilles: Labaere 
Bloemen: Meander
Make up & Hair: Eline Deblauwe
Catering: Meneer
Trouwringen: Peter Poussenier

Comments